Bikelife Norge utvider Crew

Home » Diverse » Bikelife Norge utvider Crew

Siden vi startet Bikelife Norge for ganske nøyaktig to år siden, har Facebook-siden og ikke minst jobb vokst mye og vært en vekst til en god side for motorsyklister hvor du kan spørre om alt og ikke være redd for dumme svar, eller bli sett ned på. Og for å klare å moderere vår FB-side trenger vi flere dedikerte i vårt Crew. Som admin vil du kunne få styre litt på siden, og passe på så ikke det tar helt av i kommentarfeltet.

Er dette noe for deg? Så ikke vær redd for å ta kontakt.

Til vår produksjon av lyd og bilde, da Podkast og Youtube trenger vi også hjelp. Har du interesse av lyd og bilde? Trenger ikke være proff, men kanskje du vil være med oss litt rundt. Eller møte oss på lokasjoner for film, eller du bare vil hjelpe oss med materiale via nett?
Vi trenger ett bra crew her på flere hold. Både deg som holder kamera, og deg som liker å produsere ferdig materiale.

Bikelife Norge Crew er nå vokst til totalt 8 personer, Dag Robert (Strenge Dag/Diggi) Henrik Frostrud, Vegard Loen (MotoLoen) Iselin Andersen, Kenneth Johannessen (Journalist) Joel Kolletveit. + Knoll og Tott.

Som dere ser, er det både gutter og jenter, og ett stort sprang på alder. Så om dette er noe for deg, send oss en mail. Så ser vi hvor dette ender. Vi har sinnsykt mye på gang i 2023, og vi ligger ikke på latsiden. Allerede i Februar skal vi til Spania og teste noen kule sykler på bane.

rene@bikelifenorge.no

thomas@bikelifenorge.no