Fra Norge til Verona Motorshow

Home » Diverse » Fra Norge til Verona Motorshow

Vår venn Henning H. Dyrkolbotn og John Eirik Paalerud er kjente navn i motorsykkel-miljøene i Norge, og da spesielt Custom miljøet. Ikke uvanlig at disse dukker opp på event eller messer med en av sine kreasjoner som Munch, Skrik eller noe annet. Og deres sykler har allerede vært på utstilling på andre siden av kloden.

Sist vi snakket med Henning var han på Oslo Motorshow og hadde allerede da planer om hva som skulle skje videre, men som alt annet er ting uvisst nå med tanke på Covid19.

Men Henning satset videre på, fikk gjennomført dette og er nå på Verona Motorcycle Fair i Italia og har sendt oss litt bilder og noen ord derifra:

«

Alle veier fører til Roma sies det. Via Oslo Motor og noen stopp i Sverige, Finland og Yokohama Motor Show Mooneyes i Japan så er vi nå i Verona. John Eirik Paalerud og jeg har hatt noen fantastiske dager her nede. Godt og varmt og ikke minst en fantastisk stemning. Vi er så takknemlig ovenfor menneskene som har brakt oss hit. Og vi ønsker nå å dele litt av de opplevelsene med dere. Bunader, mat og drikke har vært sammen med våre motorsykler en døråpner for flotte opplevelser. Og reisen stopper ikke her…vi er nå invitert videre til Frankrike og et stort event der kalt Punta Bagna. Så får vi satse på at vi kommer oss dit også. Alle hjerter gleder seg.

Så folkens, reis ut i verden når det blir mulig og ta del i livet.

Hilsen John Eirik og Henning.«

Vi gleder oss til å høre mer fra denne duoen på tur.