Motorsykkelens Uke 2022

Home » Diverse » Motorsykkelens Uke 2022

14-20 Februar er det igjen klart for Motorsykkelens Uke.
Vi har denne gang gjort et stort samarbeid med Drakenhoff Company og produsert flere videoer som vi slipper denne uken.
Motorsykkelens Uke er for å booste vår felles interesse litt nå før sesongen virkelig setter inn, og vi håper det ikke er for lenge til.
Under her kommer programmet for denne uken, så følg oss på Spotify og Youtube for å få update på hva vi gjør denne uken direkte.
Vi kommer til å gå litt spesifikt inn på Mc-sikkerhet og mye rundt dette på både video og podkast.

Mandag til søndag: Gjennomgående i hele uken – WIMA – Damer på MC. Det gjennomføres mekkekurs i regi av WIMA forskjellige steder i landet. Noen av samlingene vil også spre seg ut over våren.

Mandag 14. februar – NMCU og NAF MC – Viktige organisasjoner for oss mc-interesserte. NMCU er 50 år i 2022. Påfølgende helg er det årsmøte i NMCU. NAF med stor satsing på MC.

Tirsdag 15. februar – Fokus på kjøreglede og det å være turist i eget land i 2022 (+ å kjøre i utlandet bl.a. med transport/guidede turer). Fokus på kjøreopplæring/førerutvikling + trafikksikkerhet + kursvirksomheten som foregår. Sikker på MC kurs i regi av NAF.

Onsdag 16. februar – Fokus på MC og næringsutvikling; forhandlere – viktig lokale virksomheter over hele landet, reiselivsperspektivet (førerutvikling. Mat en del av opplevelsen) m.m. Henning Dyrkolbotn/kunst.

Torsdag 17. februar – Vekst i antall kvinner på motorsykkel – Damer på MC + ulike spennende vinklinger. WIMA – damer på mc, The Litas, Gravel girls! Dirtbike Girls.

Fredag 18. februar – Rekruttering – Ungdom på MC. Legge inn også førerutvikling mot ungdom + øvelseskjøring.

Lørdag 19. februar – Innovasjon. Moderne MC-er, digital utvikling, elektrifisering – MC inn i fremtiden.
Gode tilbud i årets sesong. Årsmøte i NMCU. Klær og utstyr. Airbag/vest m.m. Hjelm og bekledning. Spesielt også for jenter. Viktig å tenke sikkerhet og godt utstyr. Ryggskinner som også passer for kvinner. Hva er god hjelm?

Søndag 20. februar – Enkel teknisk vedlikehold på MC. Mulig info og opplysningsfilm i regi av Bikelife.

Så bare å følge med denne uken. Link til arrangementet finner du her:

Motorsykkelens uke på Facebook