Bikelife Norge gjester BANEVIKEN?

Home » Diverse » Bikelife Norge gjester BANEVIKEN?

Vi har lenge hørt rykter om en gruppe motorsyklister som er litt galere enn de andre dyrene i Hakkebakkeskogen og sant og si har det lenge fristet å ta en tur og se hva det er de driver med. For to år siden var vi faktisk også invitert, men siden vi nettopp hadde vært med Senior MC på ACR eller Arctic Circle Raceway, og nesten måtte snu i døra og kjøre de drøye 100 milene hver vei igjen fristet ikke, så det bortfalt. Så fikk vi muligheten igjen, og etter den fantastisk inspirerende YouTube-saken til Taylor Mackenzie tenkte vi at dette ville vi ikke gå glipp av igjen for alt i verden,……dette er våre folk🥳

Baneviken har arrangert førerutviklingskurs og banedager siden 2004 og har en stor kundegruppe med fornøyde motorsyklister. Banedagene deres er sagnomsuste og vi har hørt rykter som hvis de bare inneholder et snev av sannhet, kommer til å bli helt magisk å oppleve. Vi kjører mye på bane og kanskje mest som instruktører, men denne gangen kommer vi som gjester og skal bare få være med på litt god gammeldags herjing😎 Vi kommer i hvert fall til å ta på oss finstasen og oppsøke galingene på hjemmebane.

«Hjemmebanen» til Baneviken ligger på Storforshei, ca 25 km. nord for Mo i Rana og er et riksanlegg for Road-Racing i Norge. Banen betegnes som den mest moderne i Nord-Europa og omtales internasjonalt som en etterlengtet nyskapning. 

Arctic Circle Raceway kostet 62 millioner kroner å bygge og i Europa må man helt til Køln (Nürburgring) for å finne noe bedre. Spesielt gjelder dette deres baneprofil og asfaltkvalitet, i tillegg til at banen er bygd etter nåtidens meget strenge krav til sikkerhet.

Ønsker du også å bli med gjengen på ACR kan du finne de på:

www.baneviken.no