Bikelife Norge lanserer medlemskort!

Home » Nyheter » Bikelife Norge lanserer medlemskort!
a

Den senere tiden er det flere som har etterspurt medlemskort for å indentifisere at man er medlem av Bikelife Norge, og om det er noen kontingent. Til nå har vi ikke hatt dette, men flere av våre samarbeidspartnere som gir rabattordninger til Bikelife Norge sine medlemmer har også etterspurt det da de ønsker at rabatten skal være eksklusiv til våre medlemmer.


På bakgrunn av disse tilbakemeldingene har vi tatt beslutningen om å etablere et medlemskap med et eget kort man kan identifisere seg med når man er innom en forhandler vi har avtale med, skal ha nytt førerkort, kjøpe dekk, hotell ferie i Norge eller nyte godt av en av de andre avtalene vi har etablert oppigjennom det siste året (her er det blitt ganske mange).

Alle vil selvfølgelig fortsatt ha fri tilgang til både Facebook-gruppen vår, og nyhetssiden til bikelifenorge.no uavhengig om man har medlemskap eller ikke, men for å nyte godt av alle våre rabatter vil det hos flere av samarbeidspartnerene kreves ett medlemskort. Dette gjelder ikke alle avtaler, men de fleste, og flere av de som gir rabatter til våre medlemmer har meldt at de kommer til å ønske en slik form for legitimering.

– Prisen kommer bare til å ligge på 199,- pr. år for ungdom opp til og med året man fyller 18 og 299,- pr. år for vanlige medlemmer. Dette inkluderer kort og utsendelse samt en helt egen Bikelife Norge medlem’s Buff og kan kjøpes ved å sende innbetaling til VIPPS med fullt navn og adresse til VIPPS nr 788397 eller man kan kjøpe det direkte av oss. (for øyeblikket virker det ikke å legge inn adresse, men vi kontakter dere) kortet kommer i løpet av Februar.

Vi i Bikelife Norge jobber fortsatt med å få enda flere avtaler, og spre disse enda mer rundt i landet til våre medlemmer. Vi vet at for tiden er mange av våre avtaler på Østlandet, men vi jobber på spreng så dere alle kan dra nytte av dette. Og er det noe dere ønsker, så kontakt oss gjerne på mail:

rene@bikelifenorge.no
thomas@bikelifenorge.no

Samtidig jobbes det med å få til et debet/kredit kort som gjør at vi kan få inn rabattordninger på drivstoff på ikke mindre enn tre, kanskje fire bensinstasjonskjeder på samme kortet.
Vi er fortsatt i forhandling med en bank om dette, og kortet vil kunne komme til å virke som et vanlig bankkort, men du kan velge å ha en kreditt på det samme kortet og du kan sette inn penger på som et vanlig bankkort.


For å klare å lande en bensinavtale er dette eneste måten da man må ha en egen kort-rekke fra leverandør, slik at dere får rabatten trukket av der og da ved kjøp av drivstoff.


Kortet er enda ikke ferdig forhandlet og blir tidligst å få i løpet av 2023, men kan bli med chip og magnetstripe som et vanlig bankkort, bionisk så du kan betale ved å trykke på chippen og fingeravtrykket ditt vil være koden eller man kan også velge kort i metall.

Det vil da fortsatt være mulig med ett «vanlig» medlemskort, så dette er ikke noe kort som blir tvunget på de som ikke vil ha. Men da mister du muligheten for rabatter på bensin.

Avtalene vi har til nå sammenfattes i innlegget under og kommer hele tiden til å oppdateres, men pr dags dato kan du finne følgende avtaler: