Bikelife Norge stikker til Eicma i Italia

Home » Nyheter » Bikelife Norge stikker til Eicma i Italia
Italy here we come!!!!

Lørdag morgen setter vi nesa sørover for å nyte ett par dager i Italia med hovedformål å dra på verdens største motorsykkelmesse, nemelig Eicma 2021 i Milano. Det har dessverre ikke meldt det beste været, men vi får håpe dette forandrer seg før vi kommer.

Eicma har vært helt siden 1914, og i 2018 satte de rekord med over en halv million folk innom i løpet av den uken det varer.

Vi er blitt invitert ned som presse, og vi slipper derfor inn de to dagene før selve messen starter. Og vi har blitt invitert inn for å hilse på folka i og bak Brembo samt Kinesiske CFMoto. Og vi gleder oss helt sinnsykt til dette. Hjelper ikke helt på PMS som allerede har slått inn dette.

Vi har selvfølgelig også andre planer på denne turen da vi skal stikke til Bologna som ligger ett par timers togtur østover for å besøke Ducati fabrikken i Borgo Panigale for å få en guidet tur der inne, samt vi håper å få sett på noe nyheter. Og vi stikker selvfølgelig innom Ducati sitt eget museum som ligger sammen med fabrikken. Thomas har aldri vært innom der før, men jeg har da vært der ett par ganger tidligere. Men det er ofte noe nytt som rulerer innom museet som er gøy å se på.

Vi skal og prøve å få tatt turen innom Monza banen som ikke ligger sååååå langt unna Milano for å se på banen og nyte litt motorsport historie. Monza er en legendarisk bane som har vært med i F1 i mange år.

Vi kommer til å oppdatere dere undervis. Kos dere med ny Podkast på lørdag så lenge.

Holm1