Enda mer Førerutvikling – KNA Raceway/Sokndal

Home » Diverse » Enda mer Førerutvikling – KNA Raceway/Sokndal

Da er det endelig bekreftet, Bikelife Norge og Førerutvikling.no tester nye baner.

22-24 Juli stikker vi til Vestlandet!

KNA Raceway Sokndal hvor vi var en av de første som fikk en liten smakebit av ga mersmak, og i år skal vi sammen med førerutvikling.no ha en hel helg og det blir kjøring fra morgen til kveld, fredag til og med søndag.

Bak banens layout står det britiske selskapet APEX Circuit design. Tidligere har de tegnet andre baner som Dubai Autodrome og Zhejiang International Circuit.

For Motorcenter Norways del er resultatet en banelengde på 2.324 meter, med 14 svinger. På sitt bredeste er den 50 meter og på det smaleste knappe 20 meter. Kjøreretningen går mot klokken. Det er en del opp og ned (totalt 23 meter i høydeforskjell), samt en skikkelig korketrekker som gir deilig sug i magen. Dette er en utrolig morsom og teknisk krevende bane, med litt inspirasjon fra Laguna Seca.

Det kommer så klart til å bli musikk, liv og felles grilling på kvelden, og de fleste av oss kommer til å campe på plassen så dette blir skikkelig sosialt

Gruppene (Erfaring kjøring på bane/førerutviklingskurs):
Gruppene deles inn etter ferdigheter, dersom en deltager er påmeldt i feil gruppe etter sine ferdigheter flyttes vedkommende til riktig gruppe fortløpende dersom dette er mulig.

Hvit:
Passer førere med lite eller ingen erfaring samt Øvelse kjøring med ledsager. Innhold hva som påvirker motorsykkelen i praksis. Norske veier byr på mange forskjellige utfordringer under kjøring med motorsykkel. Det vil bli lagt vekt på riktig sporvalg på vei inn, igjennom og ut av en sving. Samt enkel bruk av blikk igjennom svingen. Riktig farts avpasning til forholdene er en viktig faktor.

Grønn:
Passer for førere med middels erfaring samt de som kjører tur. Innhold mer inngående bruk av riktig blikk før, under og etter en sving. Hvordan blikket påvirker vår kjøring i sving og generelt på Norske veier.

Gul:
Passer for førere med god erfaring. Innhold fornuftig bruk av brems i forskjellige situasjoner og føre.

Blå:
Passer for erfarne førere. Vi setter sammen de forskjellige teknikker og erfaringer til mer flyt i kjøringen.

Førerutvikling delen blir gjennomført av Førerutvikling.no sine dyktige instruktører.

Vi kjører denne gangen earlybird tilbud på kr5.850 frem til 31.03

Våre kjøredager fylles fort opp nå, så hopp på og bli med. Dette blir gøy både på bane og i depoet.

https://speedevent.shop/produkt/sokndal-helg