Følg med! Norske motorsykkelsportutøvere har aldri vært bedre. Lørdag banket Cornelius Tøndel til med seier i EM-serien, og Østerhagen fulgte på tredje!

Home » Nyheter » Følg med! Norske motorsykkelsportutøvere har aldri vært bedre. Lørdag banket Cornelius Tøndel til med seier i EM-serien, og Østerhagen fulgte på tredje!

Greit. Det er ikke alle av oss «vanlige motorsyklister» som følger motocross særlig nøye. Men om jeg forteller at denne sporten er så overlegent stor selv i Norge at det egentlig er lisensinnbetalingene derfra som sørger for at alt annet av motorsykkelsport holdes i live, så kanskje…

I land med bedre forhold gjennom året, nedover i Europa, så er denne sporten enorm! Så at vi nå kan oppleve norske førere helt i toppen i EMX250, altså gromklassen i EM, samt Kevin Horgmo som plasser på pallen og Håkon Fredriksen i VM, se det er «litt over» forventet.

I morgen kan vi følge Kevin og Håkon i MX2 direkte på Eurosport (Altså om de ikke plutselig bestemmer seg for å heller sende en reprise av Nord-Engelsk Snooker-mesterskap, da..) fra 15.00.

Sjekk filmsnutten fra EMX250 her!: