Går du med tanker på å bytte ut din «gamle» 21mod Multistrada allerede?

Home » Nyheter » Går du med tanker på å bytte ut din «gamle» 21mod Multistrada allerede?
Ducati Multistrada 2022

Kjøpte du ny Ducati Multistrada i fjor men har lest om deres nye fancy elektronikk pakke som kommer på 2022 modellen?

Fortvil ikke. Denne kan du nemlig få oppgradert på din gamle 21mod Multistrada V4.
Ikke fått med deg hva som er nytt? Jo, Ducati har oppgradert sitt «Sky-hook» system. Dvs deres elektroniske dempere som sitter på Multistrada V4S med noe som kalles Minimum Preload som gjør at du kan slippe opp demperne med ett lite klikk og sykkelen faller ned noen cm så du får beina lettere i bakken ved f.eks by-kjøring. Eller bare ved helt vanlig stop.
En annen ting som «endelig» er oppdater er deres Infotainment system (Ducati Connect) for lettere å kunne koble opp din mobil til sykkelen og speile denne til ditt instrument.

For dere som ikke har en S utgave og synes din Multistrada er for høy? Nå kommer det og senkesett til denne. Men dette er ett permanent kit, så du mister da litt bakkeklaring om du skulle finne på å ta den litt utenfor asfaltert vei.

Og en siste ting:
Når nye Multistrada V4 kom så forvant Enduro segmentet. Her var alt i en sykkel. Men manglet fortsatt aluminiums kasser. Men nå er dette kommet fra Ducati, så nå er det bare å oppsøke din nærmeste forhandler og få en gratis oppgradering av Sky-hook og  Infotainment (Ducati Connect) så er du nesten helt lik en 2022 mod…. om ikke du vil ha den hvit da. Men en Ducati skal vel være Rød?