Honda NT1100 – Ny Sport Tourer

Home » Nyheter » Honda NT1100 – Ny Sport Tourer

Honda kom tidligere i år med sin nye NT1100. En Sport Tourer på 1084ccm og 100,5hk med den velprøvde motoren fra Africa Twin. Men med enda mer smooth register, og du skal kunne komme ca 400km på 20liter bensin, altså en full tank.


Denne kan du få med Honda sitt automatiske gear system eller manuel. Jeg prøvde Automat på en Africa Twin jeg lånte fra Kellox tidligere i år og synes dette virket overaskende bra når jeg ble vant med dette. Men det krevde litt innlæring av piloten for å finstemme dette. Men når jeg kom inn i rytmen til girkassen var dette utrolig deilig å kjøre med. Samt du kunne switche denne til manuel styring og gire med knapper på styret.

NT1100 har mye samme elektronikk pakken du finner på Africa Twin. Derav 6,5″ TFT Touch display hvor du kan speile opp mobilen og har Apple Carplay.

Er dette den ultimate tursykkel på asfalt? Skal du over på grus ville jeg nok valgt Africa Twin føre denne.
Men med en god motor og moderat bensinforbruk, cruise control, Gps og sidekofferter som standard vil nok denne sykkelen bli populær hos mange. Her snakker vi en milsluker som er like god med to på som en. Og du får kjøpt den med flere pakker som gjør turen enda bedre.

Vi gleder oss allerede til sommeren og for å få testet denne på gode veier i Telemark området.