MCkurs.org gjennomfører også i år sine førerutviklingskurs, og på årets jentekurset er Fam Sørensen og Grete Andersen instruktørene.

Home » Nyheter » Pressemelding » MCkurs.org gjennomfører også i år sine førerutviklingskurs, og på årets jentekurset er Fam Sørensen og Grete Andersen instruktørene.

Siden 2011 har MCkurs.org gjennomført kurs tidlig på våren hvor hovedmålet har vært at deltagerne skal få en god og trygg start på sesongen. De siste årene har det vært forespørsler på egne kurs for jenter, og da dette ble startet har det utelukkende vært positive tilbakemeldinger. Fam Sørensen og Grete Andersen er en del av instruktørteamet, og begge gleder seg til årets jentekurs hvor de står for regien. Begge har erfaring med mange kjørte kilometer med motorsykkel både på veien og på bane i Norge og utlandet, og har vært med som instruktører i mange sammenhenger.

Disse kursene er for alle motorsyklister som ønsker å gjøre seg klar for en fin sommer på to hjul. Det gjennomføres flere kjøretekniske øvelser hvor alle får tilbakemeldinger med tips og arbeidsoppgaver tilpasset hver enkelt deltager. Vi har små grupper hos oss, stemningen er alltid god og terskelen lav for å snakke om utfordringer med det å kjøre MC, forteller Fam Sørensen.

Kursene er for alle som fokuserer på grunnleggende kjøreteknikk under trygge omgivelser på lukket bane, og her kan de som øvelseskjører også være med. For 2022 er det planlagt med kurs på Vålerbanen, Trøgstadbanen og Varnabanen. På nettsiden til MCkurs.org ligger datoene som er klare og informasjon om kursene.

MCkurs.org sine kurs er forsikringsgodkjent og godkjent av Statens vegvesen, og gjennomføres etter vegtrafikkloven og forskriften om kjøring på lukket bane.