Motor Teknikk AS i Kristiansand er 50 år og møter fremtiden med å utvide med nytt bygg

Home » Nyheter » Pressemelding » Motor Teknikk AS i Kristiansand er 50 år og møter fremtiden med å utvide med nytt bygg

Sør-Norge får enda mer butikklokaler for motorsykkelrelatert utvalg. Motor Teknikk AS har signert ny avtale om å utvide med nye lokaler, som en markering på 50 år i bransjen!

Motor Teknikk AS ble etablert i 1972, og med litt hoderegning, er det 50 år siden nå i 2022. Vi synes også det er hyggelig å benytte Motorsykkelens Uke 2022 med både å fortelle om jubileet og om våre nye lokaler.

–          Vi har de siste årene gjennomgått en god omstrukturering og sett flott utvikling i salget og resultatene, sier daglig leder Christian Høyer-Jonassen.

–          Endelig er hele butikken vi flyttet til i 2012/2013 fylt til randen, og er blitt et smykke med godt og veldig salgssterkt utvalg av produkter.

Etter flere veldig gode sesong og en butikk som fyller seg opp med noen av Norges mest solgte produkter gjennom de siste årene har vi sett på mulighetene for framtiden.

Vi ser at Sørlandet er et knutepunkt for både gjennomfart og handel, og stadig flere motorsyklister finner veien til vår flotte butikk og Sørlandsk skjærgård.

Lokalene vi er i dag, nærmer seg utnyttet maksimalt, og med den kraftige veksten vi har hatt, har vi tatt beslutningen om å investere i enda et bygg, 100m fra der vi er lokalisert i dag.

–          Dette er siste byggetrinn i Sørlandsparken, før alt er fullt, sier Høyer-Jonassen.

I sammen med at vi har analysert markedet, gjort endringer, og ser gode resultat av alt dette, ser vi absolutt at et ekstra lokale på ca 600m2 vil kunne tas i bruk ila 1-2 år. Det nye bygget blir ferdigstilles sensommer 2022.

–          Våre allerede godt etablerte merker, har fått informasjon om denne satsningen, og er svært positive til hva framtiden vil bringe, forteller Christian Høyer-Jonassen. Vi har ikke bestemt hva produkter som skal inn, men vi jobber stadig med å optimalisere plasseringene av produkter og ikke minst ha nok av de mest populære motorsyklene tilgjengelige nå som flere produsenter har opplevd leveringsutfordringer rundt blant annet Covid.

Sammen med denne satsningen, ser vi nå at det er behov for mer kompetanse. Vi kommer til å utlyse en spennende stilling ila kort tid, som ny salgs- og markedssjef i vårt firma. Med snart to store lokaler, og foreløpig over 15 personer i arbeid, med flere på vei inn ønsker vi å fylle på kompetansebanken. Så dersom du liker MC og har lyst på spennende jobb er det bare å ta kontakt, oppfordrer Christian Høyer-Jonassen.

Alt dette i sammen med at MotorTeknikk i mai feirer 50 år, synes vi det virker spennende å dele planene våre.

–          Vi planlegger også en spennende markering av 50 års jubileet helgen 14. mai. Der vi vil ha flere av leverandørene våre på plass! Mer om bursdagshelgen vår vil vi publisere på vår nettside og på Facebook i tiden fremover, avslutter en Christian Høyer-Jonassen. 

For ytterligere informasjon:

Christian Høyer-Jonassen

Christian@Motor-Teknikk.no   

+47 47 66 32 78

Hjemmesiden: www.Motor-Teknikk.no