Toprak Razgatlıoğlu verdensmester i World Superbike.

Home » Nyheter » Racing » Toprak Razgatlıoğlu verdensmester i World Superbike.

Yamaha-fører Toprak Razgatlioglu sikret seg sin første WSBK-tittel i Indonesia for noen timer siden. En andreplass i det første løpet, bak tittelforsvarer Jonathan Rea sørget for at den tyrkiske føreren nå kan juble for en verdensmestertittel i klassen.

Dette er samtidig den første tittelen Yamaha tar hjem siden Ben Spies i 2009, samt den første tyrkiske vinner noensinne.

Rea gjorde alt han kunne og vant et fantastisk løp på Kawasakien, den 12. seieren i løpet av sesongen, men sammenlagtseieren går ubønnhørlig til mannen han har kjempet mot gjennom hele sesongen.

«Jeg vet ikke helt hva jeg føler nå,», meldte Razgatlioglu etter målgang, «Min drøm denne sesongen var å bli mester for min far, noe han ikke får se da han ikke er blant oss lenger, for meg er det en veldig spesiell dag.»