YAMAHA TRACER 9 GT+

Home » Nyheter » YAMAHA TRACER 9 GT+

Vi pleier ofte å følge med på hva som kommer av nye sykler, og da spesielt de store merkene. Men brått ble vi presentert for en ny YAMAHA TRACER 9 GT+. Dette var en ukjent oppgradering for oss, men vi så denne brått på Eicma messen i Milano da vi var innom Yamaha sin stand.

Tracer 9 GT+ er ikke en helt ny sykkel. Men her har de jobbet en del med elektronikken. Og kommet med Adaptiv Cruisecontrol med mulighet for Automatisk brems. Samt oppgradering på elektroniske demperne.

Men det største, og kanskje første du kommer til å legge merke til på 2023 modellen er dens nye 7″ TFT display hvor du kan koble opp din tlf og med muligheter for integrert Garmin navigasjon. Noen steder leser jeg denne er integrert, og andre står det at den speiler din mobiltelefon.

Dette har jeg prøvd på flere modeller, deriblant Ducati Multistrada V4 som var først ute med dette om jeg ikke husker helt feil. Det jeg likte godt med å ha dette via mobilen er at denne kan du sitte og fikle med på kvelden etter endt tur, og du legger opp ruta for morgendagen og er ready to go når du setter deg på sykkelen.

Tracer9 bruker den velkjente CP3 Motoren. Og jeg må si dette er en av de bedre «små» adventure syklene jeg har kjørt. Motor med jevnt drag og tre sylindere. Er ikke for mye hester i den, men dette fungerer veldig godt på de svingete veiene jeg vil kjøre. Skulle jeg kjørt alt for mye motorvei (dere vet jo jeg er allergisk mot motorvei) så ville jeg nok hatt noe mer mer hester og kubikk.

Her får du mye for pengene, og kan ha det minst like komfortabelt som de på større sykler har. Og på Gt+ så leveres den standard med to sidekofferter…..