Desiree Sterner satser fullt på 2022 sesongen!

Home » Podcast » Desiree Sterner satser fullt på 2022 sesongen!

Desiree Sterner har vi fulgt gjennom hele 2021 sesongen og sett hun gjøre store fremskritt for nesten hver gang hun har kjørt.
Ho har vært med oss på både Podkast og YouTube, samt var med på vår stand på Oslo Motorshow 2021 hvor mange av våre medlemmer tok turen innom, samt mange andre av dere flotte motorsyklister.

Mange tok en prat med henne under Oslo Motorshow og fikk se både sykkel, video og personen bak visiret + at ho vant beste Roadracing Bike klassen.

Denne gangen inviterte vi Desiree og Norvald Haaland til vårt studio i Sarpsborg for å lage en Podkast om hvordan sesongen i år har vært trass Covid19 og hva er planene for 2022. Team Haaland Kawasaki racing team har store planer for 2022 sesongen som dere kan høre på vår podkast og YouTube video.

Vi overasket Desiree med at vi har laget en Spleis for å hjelpe henne og hennes team for 2022 sesongen og vi skal selvfølgelig ha Bikelife Norge logo på sykkelen neste sesong. For dere som har fulgt med litt så har vi hatt ett klistremerke på sykkelen også i 2021 som vi satt på ved ett tidligere møte.

https://www.spleis.no/project/206900

Vi vet at det koster mye penger å fullføre en hel sesong i Norsk roadracing, så sponsorer og andre midler er veldig viktig for å holde seg på topp, men det er ikke så lett å få til i Norge. Noe du kan høre litt om på vår podkast/youtube.

Vi håper at så mange som mulig klarer å hjelpe ho litt på veien (banen) 2022. Og vi satser på å se ho helt på topp neste sesong.

Som dere kan se i slutten av vår video fikk vi en liten gave av Desiree. Disse samt mer kan kjøpes fra hennes merch shop som går til å supporte henne videre.

www.facebook.com/desireeracing22