Home » Uncategorized » Bikelife Norge hjalp Desirée til 2. plass i det svenske mesterskapet i roadracing!

I helgen var det 1. og 2. runde i SM på Scandinavian Raceway, Anderstorp. På fredag var det trening og Desirée lå noen sekunder etter de beste. De aller fleste av konkurrentene kjørte trening på den samme banen forrige helg, men Desirée og teamet var på trening på Vålerbanen, noe som gjorde at hun slet litt med å hente inn forspranget.

Men med tålmodig jobbing så hentet hun sekunder litt etter litt. Hun kvalet inn til P6 på første løpet og endte på en 5. plass. På søndagens kval kjørte hun veldig bra og kvalet inn til P4. Hun tok starten på løpet og ledet en runde før hun ble tatt igjen, men etter sikker og fin kjøring sikret hun seg en 2. plass i det sterke feltet.

Alt i alt en vellykket helg, med både pokal og solid pers! Teamet takker Bikelife Norge og medlemmene som har bidratt for støtten, det er sånne som dere som gjør dette mulig å holde på med!

Vi i Bikelife Norge gleder oss til å følge den sprudlende jenta helt til toppen!!!!

Vi i Bikelife Norge har fulgt Desirée og teamet en stund, og vil dere vite mer har vi både artikler, podcaster og YouTube snutter som er verdt å få med seg.