Bikelife Norge kommer til å ta imot bestilling av kenguru-dresser, hoodies og hansker i en begrenset periode i vinter!

Home » Uncategorized » Bikelife Norge kommer til å ta imot bestilling av kenguru-dresser, hoodies og hansker i en begrenset periode i vinter!

Bikelife Norge har denne sesongen testet ut en egen kolleksjon kjøreutstyr og kommer til å tilby skreddersydde skinndresser i kenguruskinn for kroner 13900.- Du må selv få tatt mål etter beskrivelsen dere får tilsendt (anbefaler å gå til skredder) og dere kan designe deres egen dress med farge og logoer/skrift.


Dressene har vært sendt inn for sjekk av skredder som har jobbet med skinndresser til roadracing og fått gode skussmål. Vi har selv brukt dressene i hele sesongen og jeg må være så ubeskjeden og si at det er den beste dressen jeg noensinne har hatt på kroppen. Dressene har CE-godkjent beskyttelse og YKK glidelåser. Disse kan bestilles i todelt eller hel versjon.

Vi har også testet racing-hansker i kenguruskinn med kevlar innerfor. Kevlar gir en ekstra sikkerhet om man skulle ha uflaks og også ekstra holdbarhet da det er utrolig slitesterk.

Passform og skinnkvaliteten er magisk

Hanskene kommer til å ligge på 1390,- for kenguru, og 1790,- med innerfor av kevlar.

Hoodiene kommer i kjempefin kvalitet! Kevlarinnlegg, CE-godkjent beskyttelse og YKK glidelås sier det meste. Vi har brukt disse hele sesongen og de er utrolig behagelige. De kommer med liten Bikelife-logo på brystet og større på ryggen. Prisen havner på veldig pene1390,-

Disse er meget populære og kan bestilles i forskjellige farger.

Vi kjører bare bestillinger på vinterhalvåret da vi har god tid til å designe og gjøre klart, samt siden dette er skreddersydd er det 5-8 uker leveringstid.

For å bestille send epost til: rene@bikelifenorge.no eller thomas@bikelifenorge.no