Bikelife Norge unboxer SENA Impulse

Home » Uncategorized » Bikelife Norge unboxer SENA Impulse

Når jeg begynte å kjøre sykkel var det få som i det hele tatt snakket om passform på hjelm og vindstøy, og de fleste jeg kjente hadde fått luka til seg en hjelm fra en kompis som i dagens samfunn sikkert hadde vært kassert for lenge siden. Telefon hvis det var mobilt var en 20 kilos kloss med telefonrør og ledning som gjorde det uaktuelt å drasse med seg på MC tur.

Så kom teknologiens tidsalder til oss og telefonene ble mulig å få med seg på sykkel, men få hadde andre tanker i hodet enn at det var lyden av sluttproduktet av oktan man skulle lytte til og «loud pipes saves lives» var fortsatt på agendaen.

Med tiden ble flere og flere opptatt av tilgjengelighet og det å kunne ta med seg favorittmusikken sin på tur, og det har etter hvert blitt et mylder av kommunikasjonsenheter på markedet og vi i Bikelife Norge har tenkt lenge på å lage en liten test av noen av disse. Vi ble derfor veldig glade da Alf Graarud Motor sa at vi kunne få lov til å teste den siste nyvinningen fra SENA, som er en hjelm med kommunikasjon integrert i hjelmen fra fabrikk. Nå først tar vi en liten unboxing og gir dere vårt førsteinntrykk av hjelmen, men kommer tilbake med tester mot andre intercom-løsninger senere. Sjekk unboxingen i tråden under: