ENDELIG MC MESSE og Bikelife Norge er med!!!

Home » Nyheter » ENDELIG MC MESSE og Bikelife Norge er med!!!

Etter Covid og dritt ser det endelig ut til at det blir MC MESSEN på NOVA Spektrum på Lillestrøm. Vi har enda ikke fått tall på hvor stor plass vi får, men den blir større enn den vi har hatt på de to foregående standene på Oslo Motor Show (tør vi håpe på at den blir større enn begge gangene til sammen?).

En ting er sikkert, og det er at i sånne triste tider vi er i med ekstrempriser på strøm, renteoppganger og matpriser som bare stiger trenger vi å samles og ha litt fest og liv. Vi i Bikelife Norge skal i hvert fall gjøre vårt for å bidra til å lage stemning, så vi trenger noen superfeete sykler til å ta med oss og vise fram på Norges desidert råeste utstillingsvindu for MC. Sitter du på noe spesielt, sjeldent eller custom så følg tråden under og legg inn bilde av din sykkel så er det mulig vi tar kontakt for å få deg og sykkel med på Showet.

https://www.facebook.com/groups/231657048608968/?multi_permalinks=683159986792003&notif_id=1670586963201658&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Dersom du har noe som er sjeldent eller dyrt du ikke vil folk skal vite at du sitter på Kan du kontakte Rene Holmen eller meg på Rene@bikelifenorge.no eller Thomas@bikelifenorge.no så legger vi deg inn under pseudonym.

Håper å se masse glade MC-folk der,……..nå blire liv!