Feirer 40 år i motorsykkelbransjen

Home » Nyheter » Pressemelding » Feirer 40 år i motorsykkelbransjen

Alf Graarud Motor, en av Norges største og mest anerkjente motorsykkelforhandlere, fyller 40 år 1. juni 2022. Dette skal feires med en rekke arrangementer i butikken på Borgenhaugen ved Sarpsborg. Stuntshow, konkurranser og veldedighetstur, samt veldedighetsauksjon på Facebook er noen av postene på det fem dager lange jubileumsprogrammet

For oss har det alltid vært viktig å hjelpe, og gi deler av verdiene vi skaper tilbake til veldedige formål. Dette er også rammen rundt vårt 40 års jubileum. Vi har valgt at pengene vi samler inn skal deles 50/50 mellom Kreftforeningen og Barn i Ukraina, saker vi vet også er viktige for våre kunder.

– Lene Graarud.

PROGRAM FOR 40 ÅRS JUBILEUM

27. Mai: Veldedighetstur på motorsykkel Fredag 27. mai inviterer Alf Graarud Motor AS til veldedighetstur på motorsykkel rundt i Østfold. Det blir avreise fra Alf Graarud Motor klokken 15.00 med retur rundt klokken 17.00. Det er ingen fast deltakeravgift, men De som ønsker å bidra til Kreftforeningen og Barn i Ukraina kan Vippse sitt bidrag til #38797. Har du ikke anledning til å være med den dagen, kjør gjerne en tur alene og ta et bilde som du tagger med @alfgraarudmotor #agm40år.

28. Mai: Stuntshow på MC hos Alf Graarud Motor Den svenske stuntføreren Elliot Gröndal holder et forrykende show hos Alf Graarud Motor. Showstart klokken 10.30 og klokken 12.00, møt opp i god tid. Dette er topp underholdning for alle motorinteresserte. www.elliotgrondahl.com

Mandag 30.5 til onsdag 1.6: Utstilling av klassiske motorsykler Velkommen til en mimrerunde. Flere flotte kunder stiller opp med sine klassiske motorsykler som vil stå utstilt i butikken mandag – onsdag. Dessuten vil det vises mange fine gamle bilder som er tatt opp igjennom årene. Kanskje du finner et gammelt bilde av deg selv og din første motorsykkel på veggen hos oss. Onsdag 1. juni: Jubileumsfest i butikken 1. Juni 1982 startet det hele og det er selvfølgelig datoen som må feires litt ekstra. Det blir bursdagsfest med kake, konkurranser, gode tilbud og mimring fra gamledager.

Nye og gamle kunder er hjertelig velkommen til å være med på festen i butikken som starter klokken 12.00.

Les mer: https://agmshop.info/agm40år