Damenes aften med Doreen Lampe hos Alf Graarud Motor

Home » Diverse » Damenes aften med Doreen Lampe hos Alf Graarud Motor

Alf Graarud Motor arrangerte på Lørdag Damenes aften med Doreen Lampe, som er ei tøff dame som liker seg best på grusveiene.

Doreen Lampe – Bilde tatt av/på Fjellkjør

Så lenge dette var damenes aften, og vi hadde egentlig nok å gjøre på andre kanter, så skremte vi ut Ida Isabel Pedersen for å overvære dette eventet og lage en liten sak på dette.

Ida Isabel Pedersen
På Rudskogen under kjøring med WIMA 2021

Det var mange damer innom Graarud på lørdag når Doreen Lampe kom for å snakke om offroad kjøring. Ikke bare var det lærerikt men hun hadde mange gode historier på lur fra sine mange turer både i Norge og utlandet. Det var gjennomgang av blant annet det å kjøre på grus, sand og i vann. I tillegg til at man fikk mange tips og triks underveis. Det var også en interessant gjennomgang av diverse ekstrautstyr til sykkel og fører.

Som avslutning fikk de fremmøtte en liten peptalk med det å ta egne valg når det kommer til det å være dame i et så mannsdominert miljø. Vil du senke sykkelen din, så senk sykkelen din og drit i hva mannfolk mener så lenge du selv er fornøyd og det funker for deg. Det blir flere og flere damer i miljø og vi må tørre å albue oss litt fram.

Hele arrangementet kan dere se her: (selv for dere mannfolk er det lov å kikke nå)