Leere`s Motorsport AS blir ny Kawasaki-forhandler!

Home » Nyheter » Leere`s Motorsport AS blir ny Kawasaki-forhandler!

Etter det i høst gikk ut pressemelding om at Alf Graarud ikke lenger skulle føre Kawasaki ble Leere´s spurt om de ville ta over som
Kawasaki-forhandler. Leere´s Motorsport AS har over 60 års erfaring i bransjen og allerede for 40 år siden førte de Kawasaki.

Så Ronny og Lars Leere er godt kjent med Kawasaki og har fulgt med på utviklingen på syklene den senere tiden. Når de nå igjen skal forhandle Kawasaki kommer det som et godt supplement til Suzuki, MV Agusta og Honda som allerede finnes i Leere´s sortiment. De første syklene er allerede forventet inn fra Kawasaki 21/12 i år, hvor det kommer 4 tunge sykler og en 125cc. Flere sykler skal komme på nyåret, og Bikelife Norge er invitert inn til unboxing av de nye modellene.

Dette melder forhandleren i pressemelding i dag:

«Vi kan med stor glede informere at vi blir Kawasaki forhandler.

Kawasaki har et meget bredt og spennende modellspekter, som vi gleder oss mye til å jobbe med i årene fremover. Blant annet nye Ninja H2 SX SE og Versys 650 som vi var på lanseringen av under Eicma messen i Milano.

Butikken vil bli pusset opp og få et eget Kawasaki område i januar 2022, da blir det mulig for alle våre gamle og nye kunder å oppleve hva Kawasaki har å by på.

Reservedeler er bestilt, og vil være lagerført hos oss fra januar.

Vi håper alle Kawasaki-eiere vil ta oss godt imot, og gleder oss til å hjelpe dere i årene som kommer!

MVH
Leere’s Motorsport AS
Norges eldste MC-forhandler.»