MotoGP: «Quartararo er lei, og hadde gladelig kommet til Suzuki!»

Home » Nyheter » Racing » MotoGP: «Quartararo er lei, og hadde gladelig kommet til Suzuki!»

Dette melder den frittalende Suzuki-sjefen Livio Suppo til MOW Mag. Han drar også Marc Màrquez inn i spekulasjonene, da han mener de begge er meget misfornøyde med sin nåværende situasjon i respektive team:

«Det virker som Quartararo (og Marc Màrquez) er såpass misfornøyde med situasjonen, at det ville vært enkelt å hente ham til Suzuki. Og det ville vært artig å se ham på en Suzuki!»

Suppo er klar på at de japanske fabrikk-teamene, Yamaha og Honda, vil entre 2023 som klart underlegne Ducati:

«Fabio og Marc Màrquez er to av de aller beste førerne, men på papiret ser det ut som de nå må kjempe med sine sykler, og dette er trist for verdensmesterskapet! Når det gjelder Fabio, så håper jeg ikke at han gir opp håpet. Han har lagt et lokk på dette i flere år; men om sykkelen (Yamaha) fortsetter å slite like mye med toppfarten vil det bli konsekvenser.»

Så, da Ducati nå dominerer feltet, får vi håpe det tas grep, slik at vi får et heftig og neglebitende mesterskap i 2023, med flere merker i kampen. Spesielt etter at Suzuki trakk seg ut etter denne sesongen. Skjønt, Suppo mener dette avhenger av en heftig innspurt:

«Dessuten tror jeg Marc har mistet mye av troen på Hondaen, i hvert fall om man tyder hans siste uttalelser og ser at han avsluttet Valencia-testen veldig tidlig. Det virker ikke som de har troen lenger, så det er vanskelig å se hvem som vil være konkurransedyktige. Det hele vil være avhengig av hvor mye de to teamene presterer å forbedre syklene. Vi for håpe, for mesterskapet skyld, at Honda og Yamaha denne vinteren greier å fikse syklene.»