Gekko på pallen med elektrisk

Home » Nyheter » Pressemelding » Gekko på pallen med elektrisk

Pressemelding : Gekko på pallen med elektrisk

Sondre «Gekko» Haga kjørte sesongens tredje løp i Spansk mesterskap i dag, søndag kom han på 3. plass. Løpet ble kjørt i Gironella, i Spania, rett nord for Barcelona.

Nyutviklet elektrisk sykkel

Sondre kjører disse Spanske mesterskaps løpene for å få løps erfaring med den nyutviklede elektriske sykkelen. Det ble ekstremt jevnt i dagens løp, men Sondre beviser at sykkelen holder et svært høyt nivå og de jobber stadig vekk med å forbedre den.

Små marginer

I dagens løp var det svært små marginer å gå på. Sondre hadde 2 prikker på hele første runden og det holdt bare til en 3. plass. Det sier alt om hvor lett og tett det ble i toppen i dag.

-På runde to så gjorde jeg en 5’er feil i seksjon 3. De 5 prikkene ble for mye i dag og jeg endte på en 3. plass bare to prikker bak vinneren. Resten av kjøringen er jeg veldig godt fornøyd med.

-Det er veldig lite som skal til for å få en slik 5’er feil i et løp. Det kan dessverre gi ganske store utslag når nivået ligger såpass lett som det gjorde i dag. Men Sondres aller viktigste mål nå i forsesongen er å få utviklet den nye sykkelen til et konkurransedyktig nivå og det ser det helt klart ut til at de har klart, sier Manager og far Martin Haga.

Fokus fremover

-Etter enormt mye hardt arbeid med utvikling og testing av den nye elektriske sykkelen så er det veldig tilfredsstillende at den er blitt så god som den er allerede. Vi har noen flere forbedringer som kommer, men nå kan jeg bruke tiden fremover til å få treningstimer med høy kvalitet på sykkelen fremover.  Neste løp er en spansk mesterskaps runde i Malaga 21. april