«Moteshow» hos AGM i morgen, lørdag 19/2

Home » Nyheter » Pressemelding » «Moteshow» hos AGM i morgen, lørdag 19/2

Fortsatt ikke bestemt deg for hva du skal imponere alle med av snerten bekledning når du slenger beinet over sykkelen om noen uker, eller er usikker på hva som anbefales og tilbys av sikkerhetsutstyr? Alf Graarud Motor AS har garantert endel tips her:

«AGM Show, et av de største høydepunktene hos oss er tilbake! I 2021 måtte vi gå for en digital løsning, men i 2022 håper vi å på nytt kunne fylle butikken når vi viser fram vårt populære AGM Show!I dette moteshowet presenterer vi kjøreutstyr-nyhetene og aktuelle modeller for årets sesong: hjelmer, hansker, jakker, bukser, støvler, undertøy osv. Vi bruker folkelige modeller som vi pleier, i alle høyder og bredder, slik at dere får et realistisk bilde av utvalget og passform. Dette pleier å være et populært arrangement og «stinn brakke», så det kan være lurt å være ute i god tid.Arrangementet er gratis og vi lover god stemning! Det bli konkurranser med fine premier, og lett servering.Vel møtt, vi gleder oss!
FØLG MED HJEMMEFRA:
I år kommer arrangementet også til å bli sendt direkte på vår Facebookside www.facebook.com/agmshop.no og på vår YouTube-kanal https://agmshop.info/YouTube så du kan følge det der dersom du ikke har anledning til å komme. Sendingen starter klokken 11.55.
LITT PRAKTISK INFORMASJON
Butikken holder åpent fra 10.00 – 14.00, arrangementet starter klokken 12.00.Erfaringsmessig kommer det mye folk, det kan være lurt å komme tidlig hvis du ønsker gode plasser.Vennligst parker på oppmerkede plasser ved butikken, så får vi plass til flest mulig. Det finnes også parkeringsplasser ved kirkegården ca. 500 meter unna.Vi følger gjeldende råd for smittevern. Vis hensyn til andre og ansatte»