Trial: «Gekko» med sitt sjette NM-gull!

Home » Nyheter » Pressemelding » Trial: «Gekko» med sitt sjette NM-gull!

Pressemelding:

Den regjerende Verdensmesteren i Trial2 Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, tok NM Gull i utendørs Trial

i lørdagens løp, som ble kjørt på Osloungdommens Motorsenter ved Hvervenbukta utenfor Oslo.

Fra venstre,  Jarand Mathias Vold-Gunvaldsen, Sondre “Gekko” Haga og Mats Nilsen

Gekko har nå 6 NM gull i Senior

-Det var så tett i dag at jeg var ikke sikker på om dette kom til å gå hjem. Da er det ekstra deilig

å høre nasjonalsangen etterpå, sier Manager og Far Martin Haga.

Dette er tredje gangen Sondre tar NM gull utendørs. I tillegg har han 3 NM gull i NM X-Trial

som kjøres på bygde seksjoner i bynære områder.

-Det begynner jo å bli en pen samling med 6 NM medaljer og laurbær kranser. Vi har alle

ennå, men medaljene holder seg langt bedre enn laurbærkransene, sier Manager og Far Martin Haga.

Sondre er fornøyd med prestasjonen

-Seksjonene var forholdsvis lette, og det er små feil som gir store utslag i dag. Jeg hadde en

femmer i seksjon 11 på første runden i dag. Det kostet meg ledelsen på og jeg lå en prikk bak

Jarand Mathias Vold Gunvaldsen fra Grimstad etter første runde. På runde to gjorde jeg ingen

feil og fullførte den på bare en prikk mot Jarand sine 5. Dermed ble det en seier til slutt med kun

3 prikker ledelse. Jeg er totalt sett veldig fornøyd med kjøringen min i dag, sier Sondre «Gekko» Haga.

NorgesCup i morgen

-Det går en NorgesCup runde her på OMS i morgen og Sondre benytter sjansen til å være med

på enda et Norsk løp. Dette er løp nr. 5 og Sondre har ikke deltatt på de første 4 og har dermed

ikke noen mulighet til å være med å kjempe om totalen. Men han liker å kjøre løp og det er

veldig kjekt å være sammen med det Norske Trialmiljøet så, da blir det gøy å ta et løp til,

sier Manager og Far Martin Haga.

Flere løp før sommerpausen

Sondre flyr tilbake til Barcelona igjen rett over helgen og skal kjøre dobbelt helg i det Spanske

mesterskapet allerede neste helg. Løpet går i Pobladura, helt nord vest i den spanske

regionen Castilla y León. -Pobladura er litt spesielt for meg. Der har de et 8-9m maleri av