Bikelife Norge med egne skreddersydde dresser!

Home » Nyheter » Bikelife Norge med egne skreddersydde dresser!

Vi i Bikelife Norge har i lang tid vært diagnostisert med den sjeldne diagnosen utstyrs-fetisjisme, og dresser har ofte vært forbruksvare. Etter hvert som gruppa har vokst har vi fått mange forespørsler på salg av dresser, og for en tid tilbake dukket tanken opp, hva om vi lager vårt eget brand? Vi var i kontakt med en del produsenter som sa seg villig til å produsere for oss, og det var en produsent som vi var på nippen til å velge. Der hadde vi sjekket produktene inngående og alt virket egentlig bra, men vi følte at våre ønsker ikke helt ble hørt .

Helt tilfeldig kom jeg over en kontakt som virket lovende. Jeg fikk referanse til en forhandler som hadde samarbeidet med de i flere år og som solgte dresser til flere race team og sa han kun hadde hatt god erfaring med de. Vi tok opp tråden og det virket såpass lovende at vi bestemte oss for å gjøre en test, da de fleste i Crew ønsket å prøve kenguruskinn. Sømmen er høyeste kvalitet nylon, og dersom noen kunder skulle ønske det bruker de kevlartåd for 400 kroner ekstra, all beskyttelse er CE-merket og de bruker YKK glidelåser.

YKK glidelås

Etter noen lange uker, mest grunnet litt rot med mål fra vår side så kom dressene endelig og de satt virkelig som et skudd. Skinnet til kenguru er tynnere, men skinnet til kenguru tåler mer juling og man trenger bare mellom 0.9-1.1mm kenguru skinn der man trenger 1.1-1.4mm skinn fra storfe. Dressen blir derfor rundt 30% lettere, smidigere og puster bedre. Grunnen til at kenguruskinnet er så sterkt kommer vistnok av at kenguruer fighter endel seg imellom og skinnet trenger å tåle litt juling, mens den store bedagelige drøvtyggende kua stort sett rusler fredelig rundt uten større bruduljer.Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 281523365_728848811866953_6122187831220579878_n.jpg
Er bare å innrømme det, Henrik; du ble mye kjekkere med kenguru på kroppen!
OK, Renè. Du grenser til småsnerten med den nye dressen!

Vi fikk også sydd matchende hansker og med med kevlar innerfor, så regner vi med at de tåler en del juling. Hanskene hadde også perfekt passform og var utrolig behagelige å ha på seg.

Utrolig gode og med god passform (kan skreddersys etter mål om man ønsker)

Prisen på herligheten er:

13900.- for dress av kenguruskinn, 14300.- om man vil ha sydd med kevlar-tråd.

12490,- for dress av okseskinn, 12890.- om man vil ha sydd med kevlar-tråd.

1900.- for hansker av kenguru med kevlar innerfor og sydd med kevlar-tråd og 1200.- om man klarer seg uten kevlar.

1450.- for hansker av okse med kevlar innerfor og 1200.- dersom man velger bort kevlar.

Man kan selvfølgelig få akkurat det designet/fargene/bokstavene man ønsker! Helt uten tillegg i pris. Vi setter opp en side hvor du kan gå inn å gjøre dette. Og vi kan kontaktes om det er spørsmål rundt dette.

Dersom du sliter med å finne støvler eller hansker som passer kan vi også også lage dette på mål etter forespørsel.